top of page
MasterClass Online Gratuit.png

MasterClass LIVE Gratuit

Masterclass susținut de Claudiu Budean, expert în Managementul companiilor pentru generarea creșterii

Învață cum să rezolvi managementul operațional în companie ca să poți genera creștere, în 6 luni 

Strategia prin care nimeni nu te poate copia,fura sau înlocui 

Vei avea angajați implicați și motivați cu care vei obține o rată desucces de peste 90%

Marți | 12 Martie | Ora 19:00

GRĂBEȘTE-TE! LOCURILE SUNT LIMITATE ȘI SEEPUIZEAZĂ REPEDE

Webinar FapteNuVorbe (2).png

Hai să dăm cărțile pe față…Majoritatea firmelor au o rată de eșec de peste 30%

O companie este destinat eșecului pentru majoritatea oamenilor care nu au o strctura bine definita si un management pus la punct.

De ce sunt atâtea companii cu rată de eșec atât de mare?

Pentru că mulți Antreprenori nu știu cum să construiască un program cu adevărat premium, care urmărește rezultatul agnajatilor!

Sunt mulți Antreprenori care se ascund în spatele unui volum uriaș de informații, oferă bonusuri și diferite unelte care sunt total inutile.

O companie bine organizata, aduce rezultate prospectilor. Aceste rezultate se transformă în recomandări.

Dacă îți dorești să construiești o companie care genereaza crestere, te aștept la MasterClass!

Multe companii au generat crestere  pe modelul propus de mine

Până acum am implementat secțiuni din program în companii care doreau să construiască echipe care ajung singure la rezultat, prin care managementul operațional devine gestionat prin delegare, iar efectele au bune: dublări de cifră de afaceri, dublări de randament, atât în companii sub 1 mil euro cifră de afaceri, cât și în companii cu cifre de afaceri până la 70 mil euro.

Inițial nu am targetat să vând programul, ci m-am ocupat de companiile noastre. Ceea ce a atras atenția altor parteneri sau prieteni în afaceri care mi-au cerut să implementez sistemul și la ei. 

 

Primele echipe cu care am lucrat au fost clienți TBF, în parteneriat cu aceștia, iar apoi companiile din grupul ATP.

Webinar FapteNuVorbe (2).png

Pe tine ce te oprește să dezvolți o companie bine organizata, calitativa și cu adevărat utila pentru clienți?

Abstract Glass Building

Am devenit expert în Managementul companiilor pentru generarea creșterii

Webinar FapteNuVorbe (2).png

Eu sunt  Claudiu Budean

Am început să construiesc echipe pentru a rezolva haosul din companii și pentru a facilita creșterea, de mai bine de 20 de ani.

Am încercat să fac asta singur. Apoi am cheltuit zeci de mii de euro pe consultanți și coach-uri. Uneori am reușit, alteori nu.

Astfel, am acumulat o expertiză vastă în diverse industrii: auto, construcții, retail, servicii, vehicule comerciale, curățenie, service, transport.

Am căutat soluții la companii de succes precum: TBF, Eos, Scaling Up.

Însă, am întâlnit mereu aceeași problemă: scalarea. Astfel, am ajuns la concluzia că scalarea poate fi realizată exclusiv prin programe experiențiale de mentorat.

M-am săturat să plătesc experți care vorbesc mult, bazându-se pe intuiție și logică, dar care nu au obținut rezultate semnificative. De aceea, adesea fac eu însumi legătura între teorie și practică. În același timp, particip la cursuri naționale și internaționale de mentorat pentru a-mi spori șansele de succes.

Până acum, am implementat secțiuni ale programului în companii care doreau să dezvolte echipe capabile să obțină rezultate de sine stătătoare, în care managementul operațional este gestionat prin delegare. Rezultatele au fost impresionante: dublarea cifrei de afaceri, dublarea randamentului. Am lucrat atât cu companii cu o cifră de afaceri sub 1 milion de euro, cât și cu companii cu cifre de afaceri de până la 70 de milioane de euro.

Inițial, nu mi-am propus să vând acest program, ci m-am concentrat pe companiile proprii. Acest lucru a atras atenția altor parteneri sau prieteni din afaceri care au dorit să implementeze sistemul și în propriile lor companii.

Primele echipe cu care am lucrat au fost clienți TBF, într-un parteneriat cu aceștia, iar apoi companiile din grupul ATP. Așa a început totul.

Acum, misiunea mea este să reduc la esență ceea ce am învățat în decursul anilor și să instalez, împreună cu antreprenorii, în propriile lor companii, un SISTEM, astfel încât managementul operațional să fie preluat de echipe autonome, iar viziunea să se concentreze pe ceea ce le place cel mai mult: creșterea afacerii.

Abstract Glass Building

TE AȘTEPT LIVE ALĂTURI DE MINE LA MASTERCLASS!

Ce spun antreprenorii cu care am lucrat?

Încă nu ești 100% convins de ce să participi la
MasterClass?

Pentru cine este acest Webinar?

✅ Pentru lideri superperformanți, care și-au dat seama că schimbarea vine din exterior și sunt dispuși să învețe de la cei care au trecut înaintea lor pe acolo
✅Exclusiv pentru antreprenorii care vor să delege managerilor managementul operațional ca ei să aibă mai mult timp cu familia
✅Este pentru cei care au ajuns la un plafon în compania lor și nu reușesc să delege sisteme și procese vii, pe care angajații să le urmărească, cap coadă
✅Este pentru antreprenorii care pot face ei înșiși, dar din cauza lipsei de claritate se luptă cu delegarea rezultatelor către persoanele interne și externe

Nu este pentru?

❌Nu este pentru angajați neperformanți, dar care caută medii în care să își umple capul cu chestii teoretice, fără nici o proiecție în realitate
❌ Nu este pentru liderii care sunt lipsiți de obiective ambițioase
❌ Nu este pentru liderii care nu sunt atenți la detalii, nu au o orientare spre client și nu își dezvoltă avantaje competitive

Acesta este un MasterClass complet diferit de toate celelalte de până acum. Așa că fă-ți ție un serviciu nu rata acest eveniment!

Joi | 28 Martie | Ora 18:00

Ce pierzi  dacă nu participi 
LIVE la Webinar?

  • Procesul prin care crești numărul de prospecți

  • Planul pentru creșterea numărului de tranzacții

  • Planul pentru creșterea mediei per tranzacție

  • Strategia cu care crești rata de conversie

  • Procesul prin care crești randamentul

La finalul acestui Webinar Gratuit îți voi da o unealtă prin care să induci transformare în compania ta. În felul acesta vei mări şansele ca ideile tale să devină realitate. Finalul oricărei planificări este celebrarea. Obiectivele realizate aduc bucurie pentru tine și pentru toți cei pe care îi ajuți prin produsele şi serviciile tale.

Abstract Glass Building

Te aștept LIVE să afli cum să planifici 12 săptămâni ca să dublezi la fiecare 12 luni 

bottom of page