top of page
Webinar Obiective.png
Webinar FapteNuVorbe (2).png

Participă LIVE la acest Webinar complet gratuit și vei învăța: 

  • Cum să delegi orice și oricui

  • Cum să folosești formulare de planificare ca dă delegi obiective către echipele tale

  • Cum transferi povara obiectivelor și targetelor spre manageri

  • Cum să aduci claritate în echipe, primul pas spre creșterea randamentul echipelor tale

  • Cum să faci diferența dintre o oportunitate de creștere care sună bine, dar nu te ajută în realitate să ai o cifră de afaceri mai mare, profit substanțial și flux de numerar ca să poți dormi liniștit

Abstract Glass Building

Află cum să planifici 12 săptămâni ca să dublezi la fiecare 12 luni

Pentru cine este acest Webinar?

✅ Pentru lideri superperformanți, care și-au dat seama că schimbarea vine din exterior și sunt dispuși să învețe de la cei care au trecut înaintea lor pe acolo
✅Exclusiv pentru antreprenorii care vor să delege managerilor managementul operațional ca ei să aibă mai mult timp cu familia
✅Este pentru cei care au ajuns la un plafon în compania lor și nu reușesc să delege sisteme și procese vii, pe care angajații să le urmărească, cap coadă
✅Este pentru antreprenorii care pot face ei înșiși, dar din cauza lipsei de claritate se luptă cu delegarea rezultatelor către persoanele interne și externe

Nu este pentru?

❌Nu este pentru angajați neperformanți, dar care caută medii în care să își umple capul cu chestii teoretice, fără nici o proiecție în realitate
❌ Nu este pentru liderii care sunt lipsiți de obiective ambițioase
❌ Nu este pentru liderii care nu sunt atenți la detalii, nu au o orientare spre client și nu își dezvoltă avantaje competitive

Ce spun antreprenorii cu care am lucrat?

Abstract Glass Building

Vrei să afli concret ce au făcut acești antreprenori pentru a-și atinge obiectivele?

Webinar FapteNuVorbe (2).png

Cine sunt eu, Claudiu Budean, și ce experiență am în delegarea managementului operațional spre echipe autonome

Am început să construiesc echipe pentru a rezolva haosul din companii și pentru a facilita creșterea, de mai bine de 20 de ani.

Am încercat să fac asta singur. Apoi am cheltuit zeci de mii de euro pe consultanți și coach-uri. Uneori am reușit, alteori nu.

Astfel, am acumulat o expertiză vastă în diverse industrii: auto, construcții, retail, servicii, vehicule comerciale, curățenie, service, transport.

Am căutat soluții la companii de succes precum: TBF, Eos, Scaling Up.

Însă, am întâlnit mereu aceeași problemă: scalarea. Astfel, am ajuns la concluzia că scalarea poate fi realizată exclusiv prin programe experiențiale de mentorat.

M-am săturat să plătesc experți care vorbesc mult, bazându-se pe intuiție și logică, dar care nu au obținut rezultate semnificative. De aceea, adesea fac eu însumi legătura între teorie și practică. În același timp, particip la cursuri naționale și internaționale de mentorat pentru a-mi spori șansele de succes.

Până acum, am implementat secțiuni ale programului în companii care doreau să dezvolte echipe capabile să obțină rezultate de sine stătătoare, în care managementul operațional este gestionat prin delegare. Rezultatele au fost impresionante: dublarea cifrei de afaceri, dublarea randamentului. Am lucrat atât cu companii cu o cifră de afaceri sub 1 milion de euro, cât și cu companii cu cifre de afaceri de până la 70 de milioane de euro.

Inițial, nu mi-am propus să vând acest program, ci m-am concentrat pe companiile proprii. Acest lucru a atras atenția altor parteneri sau prieteni din afaceri care au dorit să implementeze sistemul și în propriile lor companii.

Primele echipe cu care am lucrat au fost clienți TBF, într-un parteneriat cu aceștia, iar apoi companiile din grupul ATP. Așa a început totul.

Acum, misiunea mea este să reduc la esență ceea ce am învățat în decursul anilor și să instalez, împreună cu antreprenorii, în propriile lor companii, un SISTEM, astfel încât managementul operațional să fie preluat de echipe autonome, iar viziunea să se concentreze pe ceea ce le place cel mai mult: creșterea afacerii.

Până acum, am implementat strategii și tehnici care au dus la rezultate remarcabile în companii de diverse dimensiuni, de la cele cu cifre de afaceri sub 1 milion de euro, până la cele cu până la 70 de milioane de euro.

Ce pierzi  dacă nu participi 
LIVE la Webinar?

  • Procesul prin care crești numărul de prospecți

  • Planul pentru creșterea numărului de tranzacții

  • Planul pentru creșterea mediei per tranzacție

  • Strategia cu care crești rata de conversie

  • Procesul prin care crești randamentul

La finalul acestui Webinar Gratuit îți voi da o unealtă prin care să induci transformare în compania ta. În felul acesta vei mări şansele ca ideile tale să devină realitate. Finalul oricărei planificări este celebrarea. Obiectivele realizate aduc bucurie pentru tine și pentru toți cei pe care îi ajuți prin produsele şi serviciile tale.

Abstract Glass Building

Te aștept LIVE să afli cum să planifici 12 săptămâni ca să dublezi la fiecare 12 luni 

bottom of page